Nieuwste aanbieding

BOSCH A++ Sport Combi Actie BOSCH A++  Sport Combi Actie
€ 1299,-

Nieuws

Ontdek 8K resolutie bij van Berge Henegouwen !
15-11-2018
  • Ontdek 8K resolutie

  • De Samsung QLED 8K Q900R heeft een ongeëvenaard en hyperrealistisch beeld. Het is alsof je zelf door elke scène loopt, met details die zo levensecht zijn dat het lijkt alsof je ze echt kunt aanraken. Het is een totaal nieuwe beeldkwaliteit met superhoge resolutie.
  • Wat is 8K-resolutie precies? 8K is een superhoge resolutie: vier keer hoger dan 4K UHD en 16 keer hoger dan Full HD. Met meer dan 33 miljoen pixels staat de Samsung QLED 8K Q900R garant voor een kijkervaring waarbij je ieder detail ziet. Dit is echte 8K-resolutie.
Beam Sonos
31-10-2018 Nu op voorraad wit of zwart € 449,-
Panasonic OLED
30-10-2018 Nieuw, vanaf vandaag de niewste OLED van Panasonic te bewonderen!!
Pro-Ject platenspelers
29-10-2018 Nu bij ons verkrijgbaar!!!

Onze merken

Hier vindt u de merken die wij verkopen.
van Loon meubelen

van Loon meubelen

Teac

Teac

Modena

Modena

Milano

Milano

Dyson

Dyson

Quadral

Quadral

Denon

Denon

Lenco

Lenco

Etna

Etna

Flexson

Flexson

JAM

JAM

Sonance

Sonance

SANUS

SANUS

SCHNEIDER

SCHNEIDER

Maak kennis met Schneider. Het merk Schneider werd in 1934 opgericht door twee visionaire broers waarbij ze zich positioneerden als pionier in het ontwerpen van consumentenelektronica in Frankrijk. De geschiedenis van Schneider bestaat uit een reeks grote ontwikkelingen waarin ze hun tijd ver vooruit waren. In eerste instantie startte men met de productie van radio- en televisietoestellen en later kwam daar ook de huishoudelijke apparatuur bij. De leuze van Schneider wordt vandaag meer dan ooit als onze grootste troef beschouwd. We streven ernaar om de technologie te benaderen met een passie door het focussen op vormen, kleuren en materialen. Onze producten maken indruk met hun innovatieve technologie, hoge energie-efficiëntie, tijdloze design en zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom het gamma bestaat uit solide toestellen en energiezuinige apparaten. Het huidige assortiment huishoudelijke apparaten van Schneider bestaat uit een Retro lijn met daarin: microgolfovens, toasters, waterketels, ovens, kookplaten en zuinige vaatwassers die tijd, geld en energie besparen. Verder bieden wij in deze lijn koelkasten en koel-/vriezercombinaties die mits energie-behoud toch de houdbaarheid van uw voeding en dranken perfect bewaren. Daarnaast bieden wij een klasssieke lijn van koelkasten, ovens, kookplaten en vaatwassers aan. We creëren toestellen met karakter, die makkelijk passen in ons dagelijkse leven.  Geniet van het leven, geniet van Schneider. SIMPLIFY LIFE
van Berge Henegouwen

van Berge Henegouwen

PRO-JECT

PRO-JECT

QUAD

QUAD